Antena 3 şi Realitatea au o cauză comună: Patronii lor de la mititica

mugurel si dan

Postul Antena 3, al carui fondator, Dan Voiculescu, se afla la inchisoare, isi manifesta solidaritatea cu patronul Realitatea TV, Maricel Pacuraru, aflat si el dupa gratii.

Dupa ce s-au ironizat si atacat reciproc foarte dur de nenumarate ori, cele doua posturi si-au unit acum fortele pentru a ataca situatia din inchisorile Romaniei. Pe site-ul Antena 3 a fost publicat un text lacrimogen despre suferintele prin care trece Maricel Pacuraru la inchisoare.

„Noi situatii dramatice din penitenciarele romanesti ies la iveala. Patronul Realitatea TV, Maricel Pacuraru, a fost umilit si chinuit la Poarta Alba, unde este incarcerat, spun surse din interiorul penitenciarului. Omul de afaceri a avut o problema la picior, dar a fost tratat cu indiferenta de angajatii de acolo, ajungand la un pas de moarte. Detinutul s-a rugat o saptamana de gardieni sa il duca la spital, insa acestia au refuzat vehement. Cand a ajuns, in sfarsit, la Spitalul Judetean Constanta, medicii l-au bagat direct in sala de operatii, sustine Realitatea TV.

In urma cu o saptamana, Maricel Pacuraru a inceput sa aiba dureri ingrozitoare la unul dintre picioare, asa ca le-a cerut gardienilor sa fie vazut de un medic. Detinutul s-a lovit, in schimb, de un refuz categoric. Dupa zile intregi de rugaminti, a fost in cele din urma dus la Spitalul Penitenciarului Poarta Alba, a povestit avocata Maria Vasi la Realitatea TV.

Pentru ca se simtea din ce in ce mai rau iar piciorul deja se invinetise, a cerut sa fie dus la urgente, insa un ofiter s-a opus, fara motiv. Dupa ce s-a umilit in fata celor de la penitenciar, a primit, in cele din urma, acordul de a merge la spital.

Patronul Realitatea TV era la un pas de moarte in momentul in care a ajuns la spital. Medicii de acolo s-au ingrozit de ce au vazut”, anunta Antena 3.

Pacuraru este condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Posta Romana.

Sursa: aktual24.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *