Thomas Mair, bolnav şi ucigaş.Nu e înregimentat politic cum încearcă să mintă o parte din presă

Thomas-Mair

În loc să se spună că un bolnav mintal care a fost deseori internat la spitalele de nebuni a făcut o crimă odioasă, presa progresistă prezintă lucrurile în felul următor: „albii radicalizați care doresc ieșirea Marii Britanie din UE au trecut la crime”.

Adevărul e următorul:

„Tommy Mair is a former patient of the Mirfield-based Pathways Day Centre for adults with mental illness”

Întrebarea pe care orice om normal ar trebui să şi-o pună este: unde erau în acel moment bodyguarzii care trebuiau să asigure securitatea parlamentarei? Unde era poliția locală ştiut fiind faptul că parlamentara participa la un eveniment local ce avea loc la o librărie? S-au evaporat brusc toți? Martorii spun că parlamentara a zăcut pe caldarâm câteva minute fără ca nimeni să intervină. Martorii se temeau de atacator iar poliția și bodyguarzii au fost inexistenți.

Foto: Bolnav Mintal sau Extremist Fanatic pentru Ieșirea Marii Britanie din UE ? Depinde ce ziar citiți. Dar înainte să citiți Hotnews mai uitați-Vă odată la fotografie după care verificați şi veți vedea că Hotnews nu vă spune că omul a fost internat la nebuni.

Thomas Mair, 52 de ani – cel arestat pentru uciderea deputatei laburiste Jo Cox are un lung istoric de boli mentale scrie The Sun.

Thomas Mair trăia singur de 20 de ani. El ajuta la librăria unde s-a produs crima şi mai lucra şi ca grădinar cu ziua. Atât fratele său vitreg cât şi vecinii au declarat că el nu e înregimentat politic şi că nu era un fanatic politic de nici un fel.

Presa progresistă a şi făcut din el un membru al grupării britanice „Britain First” ‘ grupare anti-imigranți şi care susține ieșirea Marii Britanii din UE.

Un martor mincinos contrazis de toți ceilalți martori a afirmat că ucigaşul ar fi urlat la locul faptei „Britain First” -scrie Daily Mail. Minciuna odată lansată a fost amplificată şi propagată de întreagând presă progresistă mondială.

Iată cum crima unui descreierat, bolnav mintal, e politizată şi manipulată de progresişti împotriva votanților care votează pentru ieșirea Marii Britanii din UE. Va urma o politizare masivă a crimei în zilele care au rămas până la referendum.

Campania pentru referendum a fost suspendata

Anuntul mortii deputatei a antrenat stoparea campaniei pentru referendumul privind Brexitul, dominata in ultimele zile de avansul partizanilor parasirii UE.

Impactul asupra campaniei va depinde de ancheta politiei, care va trebui sa determine eventualul caracter politic al agresiunii.

Suntem siguri că crima va avea un „caracter politic” pentru ca opinia publică să fie „oripilată de criminalii fanatici care vor cu prețul unor crime să scoată Marea Britanie din paradisul numit UE” şi pentru ca să voteze „în cunoştință de cauză la referendumul se pe 23 iunie”

O manipulare politică la fel de puturoasă a avut loc şi în România unde unii au manipulat şi manipulează în mod odios pentru propriul lor folos politic moartea celor de la Colectiv . Probabil Iohannis va declara pe 24 iunie că „Au trebuit să moară oameni pentru ca Marea Britanie să rămână în UE”. Sau poate e momentul să o zică acum David Cameron. Manipularea emoțională a electoratului cu crime, cu morți şi cu răniți este una dintre cele mai puternice arme politice de manipulare a electoratului.

sursa: fluierul.ro

 loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *